19/04/2010

NEW ARRIVALThe dress of my dreams has finally arrived. So happy! Good thing I'm cleaning out my wardrobe too... This little number is from ASOS, by John Zack. Can't wait to wear it... man, I wish it was summer for just a biiiit longer here in Aus.

3 comments:

Jemery said...

holy hot stuff! that dress is incredible. S is going to have wedding bells ringing in his head now.

Esmeralda said...

ååh, det är det värsta med att vara utomlands. Man saknar allt gott sverige faktiskt har.

Jag tycker så här, vill du jätte gärna bli ljusare ska du göra det. Det handlar om vad man vill tycker jag. Och jag förstår hur du tänker. Tycker själv att det är jätte jobbigt med utväst eftersom det syns så himla mycket när den väl kommer. Men när man slingar blir inte "utväxten" så himla farlig. Så hade jag varit du skulle jag satsat på att slinga det. Och ångrar du dig är det bara att lägga på en toning. Och när det kommer till vad som är bäst för håret. Inget är ju bra för håret egentligen. Det viktigaste för dig är att använda bra produkter, produkter med mycket fukt och som skyddar håret mot soljus osv. Det är jätte viktigt :)

jaa jag är mörk! :) kollar man noga på mina bilde kan man se utväst :P haha. Jag är jätte mörk. De som är lite ljusare är från solen och en rödtoning jag la på för ett tag sen. haha.

Men är det något annat du undrar över så är det bara att fråga :) KRAM KRAM

Linn said...

HOT HOT!
Bra, den är väldigt kort på dig med. Då var det kanske inte jag som köpt en för liten storlek o klämt i mig i korvskinnet :D