13/10/2010

MINNETONKAS


Not the best day to blog about these consiering there is a tropical heatwave outside, but I just couldn't resist. Sportsgirl have brought out these awesome little things- Minnetonkas, and just makes me want to dress up as Pocahontas. LOVE them! $150 from sportsgirl.com.au

5 comments:

Amber's Notebook said...

can't wait to bust my out. I have the three layer ones.



Check out my $100 Shopbop Giveaway

Unknown said...

did you know why they are called such name? coz they originated from Minnesota USA which i snapped my self a pair back in 08* classics..

JESSICA LANDER said...

Minnetonka's are my faaave

Marcia B. said...

OHhhh so cute, would totally get them in brown. Whatt!? Tropical heatwave lol?! It's freezing in Canada!

lifo said...

Hej Steph! Jag älskar din blogg, du har grymt mode och det är jättebra för mig eftersom jag är ifrån Uppsala i Sverige men detta år bor jag i Melbourne som en utbytesstudent. Jag älskar mode och fotografering mer än något annat, det är grymt. Därför är det kul att kunna få insperation från någon som du, du har jättebra modekänsla och jag avundas verkligen dina kläder och din stil! Jag vet inte vart i Australien du bor men om du inte tycker att det är för creepy(haha) så skulle det vara jättekul att träffa dig någon gång. Förstår om du inte vill men tänk på saken, det skulle göra mig glad. FOrtsätt blogga så bra som du gör och ha en bra fortsättning!